Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Herkese Merhaba 🖖🏼
Bugün sizlere en çok sevdiğim, en ilgi gösterdiğim Antik Mısır ve Mitolojisi ile harmanlanmış bir kitap ile geldim. Detaylar, karakterler çok iyiydi ama kitap biraz sakin ilerledi büyük büyük olaylar bekliyordum. Ama inanıyorum ki yazar en bomba olayları ve beklediğimiz olayları 2. Kitapta verecek. Onun için 2. Kitabı büyük bir merakla bekliyorum.
.
Mısır mitolojisi olması çok güzeldi çünkü bayılıyorum Mısır Mitolojisine, kitapta bir gizem de var onu aşırı merak ediyorum ve kafamda bir çok seneryo kurdum o konu ile ilgili ikinci kitap bir an önce çıkar umarım. Karakter Ayliz’in ne olduğunu aşırı merak ediyorum. Aytun ve aralarındaki sataşmalar beni benden aldı. Aytun Karavera alfalığı kimsede yok. Simge en sevdiğim karakter oldu, onu okurken istemsizce gülümsediğimi fark ettim. Ve Ayliz’e karşı kız kardeş gibi davranması çok güzeldi. Bu ikiliyi okumak harika 😍 Ayliz’in annesinin Ayliz’e kötü davranması aklımda soru işaretleri bıraktı ve nedenini çok merak ediyorum.
.
Mısır Piramitlerinin gizemli dar geçitlerinden Nil’e uzanan çok gizemli ve güzel bir kurguydu. Okurken aşırı keyif aldım. Tekrar diyorum, umarım 2. Kitap en kısa zamanda çıkar çünkü daha tanrıçaların dünyasına adım atacağız. Favorim tabiki Anubis. Mısır Mitinde en yakın hissettiğim Tanrı o çünkü.
.
Kitabı okuyanlar ile 1. Kitap için değerlendirme. 2. Kitap hakkında da tahmin yürütebiliriz. Okuyanlar bana yazın. 🤗
.
Herkese keyifli okumalar 📖
Yorum Yaz